Hoe werkt het

 


STICHTING VRIJWILLIGE HULPDIENST

HANDSAAM BRUMMEN-EERBEEK


U belt minimaal één dag van tevoren met het Centraal Meldpunt, telefoon 0575-565666 (op werkdagen maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur), om uw gewenste rit en tijdstip door te geven.


Door corona zijn we voorlopig

gestopt. Volg deze website voor

eventueel nieuws.
Het meldpunt noteert uw gegevens en benadert vervolgens een vrijwillige chauffeur.
Zonder tegenbericht is het vervoer geregeld, u krijgt van ons bericht indien er geen vervoerder beschikbaar is.


Op de afgesproken tijd komt een vrijwilliger van Handsaam voor rijden en brengt u naar uw bestemming. Een rollator of rolstoel kan worden meegenomen als de chauffeur dat wil en als zijn/haar auto daartoe geschikt is. Hierover altijd overleggen.Als het bezoek niet al te lang duurt blijft de chauffeur wachten, anders komt hij u op een afgesproken tijd weer ophalen.Eventueel assisteert de chauffeur u tijdens uw bezoek.


U betaalt de verschuldigde bijdrage contant aan de chauffeur, zie de pagina 'tarieven'


I.v.m. het coronavirus zijn de werkzaamheden van Handsaam voorlopig gestopt. U vindt op deze website nieuws als we weten wanneer we weer kunnen opstarten.


Op 10 juni 2020 bestond Handsaam maar liefst 40 jaar! Omdat er geen feestje kon worden gehouden door het coronavirus bracht het bestuur alle vrijwilligers een bloemetje. Het feestje wordt op een later moment alsnog gehouden.Hieronder een paar foto's.

Stichting Vrijwillige Hulpdienst Handsaam.

Typ- en drukfouten voorbehouden.